Wat is Amazon Prime en welke voordelen biedt het

Inleiding: belangrijkste voordelen en functies

Amazon Prime is een lidmaatschapsservice voor Amazon. Het biedt onbeperkte toegang tot miljoenen nummers, tv-programma’s, films en meer.

Amazon Prime biedt gratis verzending binnen twee dagen voor in aanmerking komende items, evenals onbeperkte streaming van originele tv-programma’s en films van Amazon. Het bevat ook toegang tot de muziekbibliotheek van Amazon.

Amazon Prime biedt diensten voor leden die helemaal gratis zijn, inclusief onbeperkte foto-opslag met Amazon Prime Photos, geen minimum bestelgrootte voor gratis verzending, vroege toegang tot verkoopevenementen, exclusieve deals voor muziekdownloads of reclamevrij streamen met Amazon Music Unlimited. Leden krijgen ook kortingen bij Whole Foods-winkels en exclusieve toegang tot aanbiedingen voor boeken die zijn gelezen door auteurs zoals Jane Austen.

Waarom mensen Amazon Prime gebruiken

Amazon Prime is een van de beste services die Amazon aanbiedt. Het heeft een aantal ongelooflijke voordelen die het het geld waard maken.

Amazon Prime is voor veel mensen een essentiële dienst. Ten eerste krijg je gratis verzending binnen twee dagen voor meer dan 100 miljoen items op de website van Amazon. Dit betekent dat u niet hoeft te betalen voor verzending of te wachten tot uw pakketten met de post aankomen. Ten tweede krijg je toegang tot Instant Video, met duizenden tv-programma’s en films die op aanvraag beschikbaar zijn zonder extra kosten of verplichtingen. Ten derde krijg je ook toegang tot Music Unlimited met meer dan 2 miljoen nummers en afspeellijsten, waardoor je altijd en overal nieuwe muziekkeuzes hebt, zonder advertenties en onbeperkt, rechtstreeks vanaf je computer of smartphone. En tot slot is er de uitleenbibliotheek voor Kindle-eigenaren waar Prime-leden er een kunnen selecteren

Wat u moet weten voordat u lid wordt van Amazon Prime

Amazon Prime is een jaarlijkse abonnementsservice die je toegang geeft tot Prime Video, Prime Music, Prime Photos en allerlei andere voordelen.

Er zijn drie verschillende abonnementen voor Prime-abonnementen. De eerste is het jaarplan dat u $ 99 per jaar kost. Maar er zijn twee andere opties als u niet geïnteresseerd bent om vooraf een heel jaar te betalen. Het maandelijkse abonnement kost u $ 10 per maand, maar het duurt slechts 12 maanden voordat uw kaart opnieuw wordt opgeladen. De laatste optie is het 6-maandenplan dat 6 maanden lang $ 8 per maand kost – het einde van uw abonnementsperiode wordt met 3 maanden verlengd.

Je kunt je Amazon-account met maximaal vijf mensen tegelijk delen om te besparen op de maandelijkse abonnementskosten van Amazon

Amazon Prime Day voor Prime leden

Voor Prime-leden is Amazon Prime Day een eendaags winkelevenement met deals voor honderdduizenden artikelen. Voor alle andere shoppers die nog geen Prime-lid zijn, is het een dag om op de wachtlijst te komen.

De deals zijn zo geweldig dat ze je hoofd zullen doen tollen, maar je moet snel zijn om wat geld te besparen. De deals veranderen elk uur tot middernacht PT op 16 juli.