Wat is Amazon Prime Day?

In 2018 organiseerde Amazon voor het eerst een Amazon Prime Day in Nederland. Omdat het event dit jaar pas voor het eerst georganiseerd werd, is het nog niet zo bekend in ons land. Heb je wel eens gehoord van Amazon Prime Day, maar heb je geen idee wat dit event precies inhoudt? Lees dan snel verder, want op deze pagina lees je meer over Amazon Prime Day.

Met korting shoppen op Amazon Prime Day

Amazon Prime Day is een jaarlijks shopping event. Op dit event, dat in 2018 36 uur duurde, krijg je als klant van Amazon flinke korting op vele verschillende producten. Je kunt gadgets als smartphones en tablets met korting kopen op Prime Day, maar ook speelgoed en vele andere items worden met korting verkocht op dit jaarlijkse shopping event. Daarnaast geeft Amazon diverse gratis producten weg op Prime Day, waaronder in-game items voor games als Warframe en PUBG.

Door op Amazon Prime Day te winkelen, kun je veel geld besparen. Bestel je bijvoorbeeld een smartphone of tablet op Prime Day, dan bespaar je met gemak tientallen euro’s. En profiteer je van meerdere Prime Day aanbiedingen, dan loopt je korting al snel op tot enkele honderden euro’s. Shoppen op Prime Day is dan ook zeker interessant te noemen.

Amazon Prime Day 2019

In 2018 werd de eerste editie van Amazon Prime Day georganiseerd in Nederland. Het shopping event startte op 16 juli om 12:00 uur en eindigde de volgende dag, op 17 juli om 0:00 uur. Klanten van Amazon hadden dus 36 uur de tijd om van de diverse Prime Day aanbiedingen te profiteren.

Het is nog niet bekend wanneer Prime Day 2019 georganiseerd wordt. Wel is de kans groot dat het shopping event in dezelfde periode wordt georganiseerd, namelijk midden juli. Als de datum voor Amazon Prime Day 2019 bekend is gemaakt door de online shop, delen wij deze uiteraard op de website. Houd deze website goed in de gaten en je weet zeker dat je Prime Day 2019 niet mist.